Beoordelingen van Piano Forte Stadskanaal

Recente recensies van Piano Forte Stadskanaal

4 sterren na 54 reviews

, 24-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vanavond besteld. Nooit aangekomen, wel geld van mn rekening af !!! Rikcorporaal@hotmail.com

, 01-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goed eten en snelle bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was goed zeer tevreden

, 02-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was niet erg warm, bezorger te lang onderweg?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tijd mag iets korter indien mogelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

broodjes Doner waren ondanks redelijk op tijd toch al niet meer warm,de turkse broodjes zelf waren al deels aangebrand, en het blikje drinken alwéér er niet bij, ondanks dat het wel op de bon stond.

, 23-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik plaats om 17.09 een bestelling voor 18.00 (ruim optijd) Vervolgens rond 18.15 nog geen pizza, ik bel, hij zegt dat onderweg is en er word gelijk opgehangen. 18.44 arriveert eindelijk mijn lauwe pizza, zonder enig excuus. Erg teleurstellende ervaring.

, 25-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker

, 23-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zag er lekker en goed uit Alleen de spareribs hot mogen heter ;)

, 30-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en warm eten met een perfecte bezorging op een lastig te vinden adres. Perfect!!

, 26-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

gewoon lekker en goed

, 25-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit was heel slecht. Ten eerste duurde het bijna 1,5 uur. Op het moment dat ik de melding kreeg dat ze onderweg waren, duurde het nog 25m, terwijl zij 2m bij mij vandaan zitten. U raadt het al.. Slappe aardappels en niet heel warm meer. Daarnaast zijn ze een blikje drinken vergeten. Ik had een doner schotel besteld van 11,- en kreeg daarvoor een doos gevuld met de helft doner en de helft met slappe aardappels. Er zat zelfs geen broodje bij en was weinig voor dit geld. Kortom; een teleurstelling

, 23-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was niet compleet..het drinken zat er niet bij

, 14-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Toppie

, 08-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza

, 27-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten alleen helaas zat mijn beloofde gratis blikje cola er niet bij.....tis een detail.

, 17-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten! Top bezorging!!

, 10-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb een donerbox besteld omdat dat met patat zou zijn staat op de site. Maar helaas waren het aardappelschijfjes.

, 29-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beetje teleurstellend. Je besteld een grote kapsalon maar dr zit amper ook maar iets op qua vlees. T was hartstikke koud toen t hier kwam terwijl t nog geen 2 minuten rijden is. Plus ik had zonder sla besteld en je zag gewoon dat er sla op zat en t er weer vanaf gehaald is..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was wel lekker had alleen me blikje cola er niet bij jammer genoeg

, 17-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer top kwaliteit

, 26-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heel lekker. Alleen jammer dat het al bijna koud was.

, 23-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was koud en niet te eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat er bij een box staat vermeld dat er patat in zit en dan krijg je het met aardappelschijfjes. Als ik dat had geweten had ik dat niet besteld.

, 28-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed geweest alleen vandaag waren de aardappelen aan de bovenkant verbrand door het laten smelten van het kaas. En het saus wassen helaas uit het bakje gaan lekken

, 17-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende pizza en ook heel snel bezorgt.

, 12-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Pizza’s waren heerlijk !?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hoi, het was echt goed te eten, de pasta was super, en de pizza ook, topp

, 13-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mijn kapsalon was met andere shoarma dan normaal, de shoarma was niet helemaal gaar en er ontbrak een broodje bij de schotel

, 24-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Toppie

, 24-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kapsalon was goed met als de Turkse tosti. Maar de calzone Dynamite zeer slecht. Ten 1e was het bijna koud. Ten 2e er zou kalfsdonor in zitten maar zat kipdonor in. Ten 3e het aller ergste wat je kan over komen meerdere haren in mn eten ongelooflijk walgelijk .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer goed gesmaakt ik zeg top!

, 26-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima

, 15-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk kip tikka gehad, met verse salade!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 30-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker!!

, 06-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al diverse pizza's gehad en pasta , kapsalon en tosti , alles heel lekker en goed. Prijs / kwaliteit is prima en de bezorging keurig op tijd met een goede service. Kortom zeer aan te bevelen.

, 01-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de aardappelschijfjes zijn goede verandering in de kapsalon normaal krijg je bij andere bedrijven slappe patatjes maar hier lekkere aardappelschijfjes.

, 25-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Pizza’s waren weer top! Goed belegd en warm. Wat wil je nog meer

, 15-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten. Goed op temperatuur. Richttijd bezorging klopt. Wordt op de hoogte gebracht wanneer bezorger onderweg is. Vriendelijke bezorgers

, 10-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Was allemaal weer heerlijk!!!

, 21-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk

, 20-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kapsalon was heerlijk lekker vers en een goede portie

, 12-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten, ruime porties. Vlot klaar. Prima!

, 06-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker! Hoop dat er nog een keer wat vegetarisch op de menukaart komt. Voor de rest prima service.

, 31-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat op de site staat dat er patat bij zit en als je het eten krijgt zit er aardappelschijfjes bij. Ik had hier besteld omdat er patat bij zat maar helaas. En het sausje zat die er door of had die er los bij gemoeten. Dus vond het een beetje tegen vallen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Vanavond pizza’s opgehaald! Waten echt heerlijk. Een dikke 8!

, 24-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelde shoarma/sparerib schotel kwam zonder broodje en half uur later dan verwachte bezorg tijd, en drie kwartier na melding per mail dat bezorger onderweg was. Eten was dus al koud, kwaliteit en hoeveel was wel oké.

, 17-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza's waren bijna koud.

, 13-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker maar bijna koud...

, 11-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit is goed, lekker eten en geen kleine porties! En dat maakt het erg jammer dat het allemaal zo lang moet duren. Het is glad, begrijpelijk! Maar het probleem zit hem vooral in tijd tussen bestellen en bereiden. Dit was een dik uur! En dan moet de bezorger nog de weg op, al met al anderhalf uur moeten wachten op ons eten. Ik zal een volgende keer wel 2 keer nadenken. Anderhalf uur op eten wachten vind ik persoonlijk te lang. Zonde, snelheid is naast kwaliteit toch wel een erg belangrijk punt!

, 10-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Heb gisterenavond een pizza, super lekker! Goed belegd, knapperig en warm! Wat wil je nog meer.